Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

Patricia Puerta: “Què haurà de callar Cristian Ramírez perquè Begoña Carrasco li mantinga com a regidor malgrat ser protagonista de l’escàndol de les multes sense pagar”

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Patricia Puerta, assenyala que el ple celebrat el divendres “només ens ha deixat clar de nou el silenci de l’alcaldessa, que es converteix en còmplice de l’edil de Mobilitat al no cessar-li malgrat haver-se constatat les seues constants infraccions en la zona blava”

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Patricia Puerta, ha destacat el “silenci còmplice” de l’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, en el ple celebrat ahir, a petició del Partit Socialista, per a demanar-li explicacions al regidor de Mobilitat, Cristian Ramírez, pel presumpte impagament de 134 multes per aparcar malament en la zona blava de Castelló des de gener de 2023 a gener de 2024.

Patricia Puerta assenyala que, després de veure l’actitud de l’alcaldessa durant tota aquesta setmana i, especialment, en el ple del divendres, “els i les castellonenques es pregunten què haurà de callar i tapar Cristian Ramírez per a mantindre’s en el càrrec i, sobretot, per a aconseguir que Begoña Carrasco no tinga la valentia de cessar-li del seu càrrec”. Per a la portaveu socialista, “no hi ha excusa possible per a no exigir-li que deixe l’acta, sobretot per respecte a la ciutadania que sap que si no paga les seues multes li embarguen el compte”.

Per a la portaveu socialista, el ple d’ahir “ens va mostrar a una alcaldessa absent, un regidor de Mobilitat patètic en les seues excuses i un portaveu del PP que per moments semblava M. Rajoy dient-li a Bárcenas ‘es fort’”. I tot això, “amb l’absència en el debat dels socis de govern de Carrasco, la ultradreta de Vox, que no té principis ni se’ls espera”.

En aquest context, el Grup Municipal Socialista estudiarà portar a Fiscalia el presumpte impagament de desenes de multes de Cristian Ramírez “davant la falta absoluta de transparència de l’edil, incapaç d’explicar ahir divendres què ha passat amb totes les multes que diu no conéixer i que, segons les informacions a les quals hem accedit, ascendirien a 167 des de gener de 2023 a gener de 2024, de les quals 134 estarien presumptament sense abonar”.

Patricia Puerta insisteix a acusar a Begoña Carrasco de ser còmplice de l’edil “per dir a l’opinió pública que les multes de Cristian Ramírez pertanyen a l’àmbit privat”. I és que les dades són clares. “Del total d’eixes 167 multes que, presumptament, va comptabilitzar Cristian Ramírez de gener de 2023 a gener de 2024, el regidor de Mobilitat va rebre, des de la seua presa de possessió el passat 17 de juny, un total de 85.

La regidora socialista també ha acusat el portaveu de l’equip de govern, Vicent Sales, de riure’s dels i les castellonenques per dir que el seu regidor de Mobilitat desconeixia que tenia multes. “Tenim a un regidor del PP que aparca de manera sistemàtica en zona blava sense tíquet, un regidor del PP que es troba després amb la multa en el seu parabrisa, un regidor que hauria pagat només 1 de cada 5 multes que ha rebut presumptament durant l’últim any, i per al senyor Sales Cristian Ramírez no sabia res”, ha ironitzat Puerta.

Per part seua, l’edil socialista Jorge Ribes ha acusat el Partit Popular de “creure’s que la ciutadania és ximple, perquè canvien versions, enganyen i no assumeixen responsabilitats”. En aquesta línia, es pregunta “si el senyor Ramírez no veia mai la multa en el parabrisa o com li explicaran a les persones que, per no pagar una multa, els han embargat 80 euros, i que el regidor de Mobilitat no paga desenes de multes… i ací no passa res”.

Per a Ribes, que va destapar els impagaments de Ramírez en el ple del 31 de gener, és “indignant” el discurs en la sessió plenària d’ahir del regidor de Mobilitat, “sobretot després de sentir-li dir que tindre desenes de multes per aparcar malament en zona blava és equiparable a tirar burilles al sòl, que se’t passe la data de la ITV o no portar llum en la bicicleta”.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes