Saltar al contenido

Castellano

Valencià

¡Síguenos!

Marco: “Arribem al 28-M amb la cara ben alta per tot el que hem fet i per tot el que farem”

La candidata a la reelecció a Castelló tanca la campanya de les municipals junt amb Rafa Simó

La candidata socialista a la reelecció a l’alcaldia de Castelló, Amparo Marco, ha apel·lat al vot progressista aquest 28 de maig per a “continuar construint un Castelló en positiu” i continuar amb la senda de progrés i de creació d’oportunitats iniciada fa huit anys. “Hui arribem a aquestes eleccions municipals amb un expedient de matrícula d’honor”, ha manifestat Marco, qui ha repassat els principals avanços de Castelló i el canvi experimentat en aquests huit anys de govern que ha obtingut els millors indicadors socials i econòmics.

Marco ha repassat les fites dels huit anys de govern socialista a Castelló en els quals “hem baixat el deute, hem baixat l’IBI i l’ICIO, hem aprovat un Pla General, hem impulsat les polítiques socials i per a l’ocupació i som líders en gestió de fons europeus”. “Hem posat a Castelló en el cercle virtuós, en el costat de la reputació positiva, ara som la capital dels fons europeus a Espanya”, ha declarat.

Per tot això, la candidata a revalidar l’alcaldia de Castelló ha recalcat que “arribem a les eleccions de 2023 amb la cara ben alta per tot el que hem fet i per tot el que farem” i ha anomenat a les urnes per a continuar construint “un Castelló en positiu”.

La candidata socialista s’ha manifestat així en l’acte de tancament de campanya celebrat en la seu del PSPV-PSOE de Castelló en el qual també ha participat el candidat a les Corts per Castelló, Rafa Simó.

Marco ha aprofitat l’acte per a donar les gràcies a “totes les persones que han fet possible que hui siguem ací després d’haver recorregut la ciutat i la província”. Així, s’ha referit especialment a la militància socialista. “Sou la força i l’energia d’aquest partit de 144 anys d’història, heu cuidat la flama del socialisme, sense vosaltres no hauríem guanyat la ciutat de Castelló i no hauríem estat governant durant huit anys”, ha dit.

Per part seua, el candidat a les Corts per Castelló, Rafa Simó, ha fet una crida a la mobilització aquest diumenge. “No hi ha dubte que el projecte socialista d’Amparo Marco i de Ximo Puig és el més solvent i el més honrat”, ha manifestat. Simó ha recalcat que “l’important no és el que hem fet, sinó el que farem”.

Castelló, 26 de maig de 2023

Marco: “Llegamos al 28-M con la cara bien alta por todo lo que hemos hecho y por todo lo que vamos a hacer”

La candidata a la reelección en Castelló cierra la campaña de las municipales junto a Rafa Simó

La candidata socialista a la reelección a la alcaldía de Castelló, Amparo Marco, ha apelado al voto progresista este 28 de mayo para “seguir construyendo un Castelló en positivo” y continuar con la senda de progreso y de creación de oportunidades iniciada hace ocho años. “Hoy llegamos a estas elecciones municipales con un expediente de matrícula de honor”, ha manifestado Marco, quien ha repasado los principales avances de Castelló y el cambio experimentado en estos ocho años de gobierno que ha obtenido los mejores indicadores sociales y económicos.

Marco ha repasado los hitos de los ocho años de gobierno socialista en Castelló en los que “hemos bajado la deuda, hemos bajado el IBI y el ICIO, hemos aprobado un Plan General, hemos impulsado las políticas sociales y para el empleo y somos líderes en gestión de fondos europeos”. “Hemos puesto a Castelló en el círculo virtuoso, en el lado de la reputación positiva, ahora somos la capital de los fondos europeos en España”, ha declarado.

Por todo ello, la candidata a revalidar la alcaldía de Castelló ha recalcado que “llegamos a las elecciones de 2023 con la cara bien alta por todo lo que hemos hecho y por todo lo que vamos a hacer” y ha llamado a las urnas para seguir construyendo “un Castelló en positivo”.

La candidata socialista se ha manifestado así en el acto de cierre de campaña celebrado en la sede del PSPV-PSOE de Castelló en el que también ha participado el candidato a Les Corts por Castellón, Rafa Simó.

Marco ha aprovechado el acto para dar las gracias a “todas las personas que han hecho posible que hoy estemos aquí tras haber recorrido la ciudad y la provincia”. Así, se ha referido especialmente a la militancia socialista. “Sois la fuerza y la energía de este partido de 144 años de historia, habéis cuidado la llama del socialismo, sin vosotros no habríamos ganado la ciudad de Castelló y no habríamos estado gobernando durante ocho años”, ha dicho.

Por su parte, el candidato a Les Corts por Castellón, Rafa Simó, ha hecho un llamamiento a la movilización este domingo. “No hay duda de que el proyecto socialista de Amparo Marco y de Ximo Puig es el más solvente y el más honrado”, ha manifestado. Simó ha recalcado que “lo importante no es lo que hemos hecho, sino lo que vamos a hacer”.

Castelló, 26 de mayo de 2023

Comparte esta noticia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visítanos en nuestras redes