Saltar al contenido

Castellano

Valencià

¡Síguenos!

López denúncia noves pintades difamatòries contra el PSPV-PSOE en els voltants de col·legis electorals

El secretari d’Organització insta a anar a les urnes massivament davant els intents de desmobilització

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE de Castelló, José Luis López, ha denunciat hui davant la Policia Nacional noves pintades i adhesius difamatoris contra el partit socialista que han aparegut en les proximitats de diversos col·legis electorals de Castelló, en parets, passos de zebra i mobiliari urbà pròxims a col·legis com el Vicent Artero, Castalia, Bisbe Climent, Gaetà Huguet, Ejército i Fadrell i dels instituts Ribalta, La Plana i Penyagolosa. López ha aportat fotografies d’aquestes pintades i adhesius i ha ampliat així les denúncies presentades en les últimes setmanes i que dilluns passat es van presentar davant la Fiscalia sol·licitant l’obertura de diligències pel centenar de pintades difamatòries detectades en els últims mesos a la ciutat i en municipis próxims en murs, rotondes, tanques i mobiliari urbà.

“Hui hem denunciat les noves pintades que han aparegut en els voltants de col·legis electorals de Castelló, que atempten contra les regles del joc democràtic just en el dia en què la ciutadania ha de votar”, ha assegurat López. I en aquest sentit ha recordat que aquest tipus d’accions suposen un incompliment de la llei electoral.

“Tenim clar que darrere d’aquestes accions està la dreta, que pretén amb això desmobilitzar el vot. I és per això que davant aqueixa campanya bruta els demòcrates hem d’eixir a votar massivament, per a parar aquests atacs, perquè el que isca de les urnes hui serà decisiu per a la convivència en el present i en el futur de la ciutat”, ha ressaltat el secretari d’Organització del PSPV-PSOE.

Castelló, 28 de maig de 2023

López denuncia nuevas pintadas difamatorias contra el PSPV-PSOE en las inmediaciones de colegios electorales

El secretario de Organización insta a ir a las urnas masivamente ante los intentos de desmovilización

El secretario de Organización del PSPV-PSOE de Castelló, José Luis López, ha denunciado hoy ante la Policía Nacional nuevas pintadas y pegatinas difamatorias contra el partido socialista que han aparecido en las proximidades de varios colegios electorales de Castelló, en paredes, pasos de cebra y mobiliario urbano cercanos a colegios como el Vicent Artero, Castalia, Bisbe Climent, Gaetà Huguet, Ejército y Fadrell y de los institutos Ribalta, La Plana y Penyagolosa. López ha aportado fotografías de dichas pintadas y pegatinas y ha ampliado así las denuncias presentadas en las últimas semanas y que el pasado lunes se presentaron ante la Fiscalía solicitando la apertura de diligencias por el centenar de pintadas difamatorias detectadas en los últimos meses en la ciudad y en municipios colindantes en muros, rotondas, vallas y mobiliario urbano.

“Hoy hemos denunciado las nuevas pintadas que han aparecido en las inmediaciones de colegios electorales de Castelló, que atentan contra las reglas del juego democrático justo en el día en que la ciudadanía tiene que votar”, ha asegurado López. Y en este sentido ha recordado que este tipo de acciones suponen un incumplimiento de la ley electoral.

“Tenemos claro que detrás de estas acciones está la derecha, que pretende con ello desmovilizar el voto. Y es por eso que ante esa campaña sucia los demócratas tenemos que salir a votar masivamente, para parar estos ataques, porque lo que salga de las urnas hoy será decisivo para la convivencia en el presente y en el futuro de la ciudad”, ha resaltado el secretario de Organización del PSPV-PSOE.

Castelló, 28 de mayo de 2023

Comparte esta noticia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visítanos en nuestras redes