Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

No tots els polítics són iguals

Des del PSPV-PSOE considerem que el que està fent el PP de Begoña Carrasco amb els assumptes que afecten l’esport a la ciutat de Castelló és lamentable.

Encara no hi ha resolució de les subvencions del 2024 dels clubs d’elit, així com tampoc han resolt les subvencions per l’organització d’esdeveniments esportius a la ciutat de Castelló, retards que poden ocasionar problemes a alguns clubs per a mantindre les categories que s’han guanyat esportivament.

A més, ha sigut la primera vegada que la Federació Valenciana de Futbol ha prohibit jugar partits en unes instal·lacions municipals pel perill que això pot suposar per als nostres esportistes a conseqüència del seu mal estat. De vergonya.

Els i les socialistes de Castelló, davant estos fets tan greus, no farem el mateix que va fer el PP l’any 2022, en què es va dedicar a manipular a l’opinió pública, però pensem que l’alcaldessa i la regidora d’Esports, Maica Hurtado, s’haurien de fer algunes preguntes:

Quin treball de manteniment hem realitzat en els camps de futbol de Chencho aquest estiu del 2024? Comptarem amb el PSPV-PSOE per a elaborar un bon Pla Director d’Instal·lacions Esportives Municipals?

Si treballem junts i juntes podrem aconseguir que tot l’esport, les seues instal·lacions i ,el mes important, les xiquetes i xiquets de Castelló isquen beneficiats. Perquè no totes les persones que es dediquen a la política són iguals, i la societat ens demana consens, diàleg i treball. I ací està el Partit Socialista per a defensar-ho.

José Segura Pallarés
Regidor del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Castelló

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes