Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

El PSPV critica a Begoña Carrasco per bloquejar les obres en la desembocadura del riu Sec previstes per la CHJ dissenyades per a evitar desbordaments en la Marjaleria

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer porta mesos esperant la resposta de l’ajuntament per a seguir avant amb el projecte, obviant així el protocol subscrit entre totes dues administracions en 2022

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Castelló ha reclamat a l’equip de govern que “responga de manera urgent a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a poder desbloquejar el projecte destinat a millorar la capacitat de desguàs de la desembocadura del riu Sec”. José Luis López, portaveu adjunt socialista, acusa l’alcaldessa, Begoña Carrasco, de “guardar silenci i deixar en punt mort una obra acordada ja entre totes dues institucions, clau per a combatre els desbordaments en la Marjaleria”.

López ha traslladat la pregunta en el si de la comissió d’estudi d’Urbanisme i Serveis Públics, on ha recordat que es tracta d’una obra prioritària que estava inclosa en el protocol d’intencions subscrit per ajuntament i confederació en 2022. Malgrat això, “passen els mesos i la inacció de la senyora Carrasco impedeix a la CHJ seguir avant amb la redacció del projecte, malgrat que aquesta institució ja va anunciar a principis de 2024 que anava a invertir 2,66 milions d’euros en l’últim tram del riu”.

Tant l’Ajuntament de Castelló com la Confederació Hidrogràfica del Xúquer van acordar en el seu moment una actuació que contemplava tant itineraris ciclopedestres com la construcció d’un nou pont que, en aquest cas, implicava econòmicament el consistori municipal. Com destaca José Luis López, “hem vist aquests dies notes de premsa i declaracions de Carrasco sobre iniciatives per a fer front a l’època de pluges, però guarda un absolut silenci sobre aquesta actuació, que sens dubte és prioritària”.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes