Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

El PSPV demana explicacions al PP pel caos en la gestió del Tram en les festes del Grau i l’absència del preceptiu servei de socorrisme en la processó marítima

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Castelló ha traslladat hui a l’equip de govern PP-Vox les “queixes de la ciutadania per l’absoluta falta de planificació del transport públic que uneix el Grau amb la ciutat a través del Tram, servei que ha sigut clarament insuficient per a atendre l’habitual demanda veïnal en aquests dies de festes de Sant Pere”.

Patricia Puerta, portaveu del Grup Municipal Socialista, ha reclamat hui, en el si de la comissió d’Urbanisme i Serveis Públics, que l’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, “es preocupe més per donar servei als veïns i veïnes i menys per omplir el seu book de fotos, perquè si es fa una passejada per les xarxes socials veurà les queixes dels usuaris del Tram pel seu mal funcionament, deixant cues interminables i esperes de més d’una hora per a poder utilitzar-ho”.

Sobre aquest tema, la portaveu socialista assenyala que “és curiós que aquest caos es registre en el Tram, gestionat per l’amiga de Carrasco, la consellera castellonenca Salomé Pradas, que sembla que s’ha oblidat prompte que, durant les festes de Sant Pere del Grau, és fonamental ampliar serveis del transport públic”. Les imatges de desenes i desenes de persones esperant en la parada del Grau “haurien d’enrojolar tant a Carrasco, que es llava les mans, com a Pradas, que ignora a les i els grauers”.

A aquest problema se suma “un altre que ens ha generat bastant preocupació, com és el fet que en la processó marítima del passat dissabte no hi haguera servei de socorrisme en la mar, una mesura de seguretat indispensable que, per la qual cosa sembla, no estava coberta”. Per tal motiu, “hem preguntat en la comissió d’Impuls Econòmic, Ocupació i Capital Humà per aquests fets, perquè cal saber per quin motiu no es va activar aquest servei de salvament marítim”.

Patricia Puerta, que malgrat tot subratlla “la gran participació, com sempre, dels veïns i veïnes del Grau en les festes, que són els que de veritat les fan grans”, també recorda l’incident de la nit de la presentació de les reines, quan de matinada no era present, com així està obligat, l’ambulància en el moment en el qual va necessitar atenció mèdica un home que es va quedar inconscient després de patir una caiguda.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes