Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

Els “nyaps” del govern de Begoña Carrasco obliguen a destrossar l’obra recentment posada en la Zona de Baixes Emissions del Raval de Sant Félix per a rebaixar les voreres

Els “nyaps” del govern municipal que presideix l’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, han obligat aquests dies a “destrossar” l’obra nova que s’ha executat als carrers del Raval de Sant Félix per la deficient finalització dels vials, que s’han dissenyat sense el necessari rebaixe per al pas dels vehicles tant dels residents com de les i els conductors que creuen per la zona.

“La indignació dels veïns i veïnes del Raval de Sant Félix és absoluta ja que, a l’incompliment dels terminis anunciats pel regidor d’Urbanisme, el senyor Sergio Toledo, que han sumit en un autèntic caos a les i els residents durant més mesos del que es preveu, s’uneix aquest autèntic disbarat, com és haver de trencar part del material recentment instal·lat per a esmenar aquest empastre”, assenyala José Luis López, portaveu adjunt socialista.

Quan els veïns i veïnes pensaven que estava tot acabat, “ara s’han trobat amb la sorpresa que estava mal acabat, la qual cosa ha portat al fet que tornen les màquines i s’haja d’eliminar part de l’obra que s’acabada de fer, la qual cosa és perquè la senyora Carrasco i el senyor Toledo li ho facen mirar”, afig l’edil socialista.

L’equip de govern PP-Vox va editar en el seu moment un fullet informatiu sota el títol “Projecte Adequació Modal 1 de l’Actuació de Zona baixes Emissions de Castelló de la Plana”, on s’anunciava que els treballs, que van començar el 8 de novembre, tindrien una duració de 5 mesos”. Enfront d’això, “qualsevol persona que passe per la zona sap que això és un engany, perquè ja portem set mesos”.

A més, els i les residents del Raval de Sant Félix es pregunten “on estan els arbres que hi havia previstos per a la zona, perquè sembla que la renaturalització de la qual tant s’ompli la boca l’alcaldessa no és més que col·locar tests amb flors”, es lamenta José Luis López.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes