Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

“Begoña Carrasco i Vicent Sales riuen del CD Castellón i la seua afició en negar ara els terrenys per a una ciutat esportiva que van prometre en el seu programa electoral”

La portaveu del grup municipal socialista, Patricia Puerta, assenyala que “només han faltat 9 mesos per a veure l’engany del Partit Popular a l’afició albinegra perquè en el seu Pla de Govern de 2023 incloïen com a promesa tant la reforma de l’estadi Castàlia com la cessió de terrenys municipals per a una Ciutat Esportiva destinada al CD Castellón, que ara acaba de rebutjar el portaveu del Govern del PP i Vox, Vicent Sales”

L’edil del PSPV recorda que “per primera vegada en molts anys comptem amb un projecte seriós i de futur per a l’equip i ja veiem la deixadesa de l’alcaldessa per a activar les millores de l’estadi i un conveni amb el propietari del club que beneficie a totes dues parts i done estabilitat al projecte esportiu»

L’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, “riu de tota l’afició albinegra en negar ara la cessió de terrenys per a construir la Ciutat Esportiva del CD Castellón i tindre encara en punt mort el nou conveni amb l’actual propietari del club, Bob Voulgaris”. La portaveu del Grup Municipal Socialista, Patricia Puerta, ha assenyalat que “només han passat 9 mesos des que Carrasco prenguera la vara de comandament i tota la ciutat ha pogut contemplar com ha manipulat l’alcaldessa als i les castellonenques, perquè va recollir amb el seu puny i lletra promeses sobre el CD Castellón en el seu programa electoral que només buscaven captar vots a costa dels sentiments de l’afició”.

El Partit Popular va presentar per a les eleccions municipals de maig de l’any passat el programa electoral “Pla de Govern 2023”, subscrit per la llavors candidata Begoña Carrasco. En l’apartat destinat a l’àrea d’Esports “només apareixien dos paràgrafs referits al Club Deportivo Castellón i llegir-los ara hauria de fer-los enrojolar, perquè demostren les mentides que van plasmar sobre el paper”.

El primer recull textualment: ‘Reforma del Castàlia perquè siga un estadi del segle XXI, convertint la poma en una gran àrea albinegra i creant el Museu Orellut’. El segon: ‘Cessió de terrenys municipals perquè el nostre CD Castellón tinga una Ciutat Esportiva que siga referent per al futbol base’.

Sobre la reforma, “tots i totes hem vist aquests dies com el propietari del CD Castellón ha tret a la llum l’absoluta deixadesa de l’equip de govern que lidera Begoña Carrasco, en queixar-se en les xarxes socials dels nuls contactes mantinguts amb l’alcaldessa malgrat que els mesos avancen i les necessitats de millora en el camp són més que necessàries, sobretot en qüestions de seguretat i requisits que cal complir si s’aconsegueix l’anhelat ascens a Segona Divisió”.

Patricia Puerta recorda que Bob Voulgaris “ja ha mostrat la seua disposició a invertir i fins i tot a comprar l’estadi, però s’ha topat de cara amb la nul·la disposició del PP, que no és capaç de tancar un conveni a llarg termini amb el club per a donar estabilitat al projecte de l’empresari”. La portaveu socialista insisteix que “tenim per fi a la nostra ciutat un projecte seriós i de futur i només semblen estar reaccionant després de les crítiques del propietari, en adjudicar ara la redacció del projecte per a reparar la graderia de Preferència i la coberta de Tribuna”. Això sí, “caldrà veure d’on trauen els 600.000 euros que han anunciat per a aquestes actuacions, perquè almenys en els pressupostos municipals d’enguany no estan”.

Les mentides dels terrenys
Però si ja és “lamentable” la falta d’actitud per a fer front a les millores de l’estadi i el nou conveni, “més vergonyós és llegir i sentir en els mitjans de comunicació de la nostra ciutat que el portaveu de l’equip de govern, Vicent Sales, ha deixat clar que no cediran terrenys municipals per a la construcció esportiva del CD Castellón que tant reclama el propietari del club”.

Patricia Puerta es pregunta “si el senyor Sales estava de vacances quan Begoña Carrasco va posar negre sobre blanc que la seua gran promesa per a l’àrea d’Esports era cedir sòl municipal per a la ciutat esportiva de l’equip albinegre”. Ara “veiem la seua gran mentida, una més, i l’aixecada de camisa cap a l’afició i la ciutat”.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes