Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

La doble cara de Carrasco al Grau

L’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, eixa que tant ha mentit amb els seus ingressos, que ha maquillat les seues retribucions i que ha rigut de la ciutadania, va prendre una decisió el passat estiu que segur desconeix la ciutadania. Però no passa res, ací estem per a recordar la meravellosa història, Ester Giner Hidalgo, la regidora del Grau i cinquena tinenta d’alcalde.

No la busquen per més àrees de l’ajuntament: no apareix. Bé, poden mirar en l’apartat de retribucions. Saben els veïns i veïnes de Castelló quant cobra a l’any per no gestionar pràcticament res del pressupost municipal? Jo li ho dic: 61.843,61 €. No està malament. Té molt temps lliure per a poder gaudir-ho.

Però sorprenguen-se ara. La regidora del Grau, sense tot just dedicacions, necessita al seu costat ni més ni menys que a dos assessors, no siga que li desborde la faena. Una d’aquestes persones, dins de l’àrea de l’equip de govern, percep a l’any com a ‘assessora del districte marítim’ 38.214,11 € anuals. I l’altre assessor, al qual li han posat en una oficina d’atenció a la marjaleria sense capacitat tècnica de res, cobra el mateix: 38.214,11 €. Si fan vostés els comptes, entre els tres ens trobem amb una despesa municipal que suma 138.271,83 €.

Però ara ve la gran paradoxa d’aquest govern de la dreta i la ultradreta. Acaben de presentar l’esborrany de pressupostos per a aquest 2024, amb un total de 214,5 milions d’euros, i per a actuacions al Grau de Castelló reserven la ‘barbaritat’ de 110.000 €, o cosa que és el mateix, un lamentable 0,05% dels comptes totals.

Recapitulem: Carrasco es gasta 138.271,83 € en el sou de la seua regidora i de dos assessors per a gestionar un pressupost de 110.000 €. Meravellosa gestió dels recursos públics, senyora alcaldessa, encara que què es pot esperar de la primera edil, capaç de mentir a tots els castellonencs amb les seues retribucions, fins que el Síndic de Greuges li ha obert una investigació.

Vosté, alcaldessa, no es preocupa pel futur del Grau, sinó pel benestar d’uns pocs: els de la seua camarilla.

Mary Carmen Ribera
Regidora del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Castelló

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes