Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

El PSPV denúncia el “ridícul” de Begoña Carrasco davant el menystinc d’uns pressupostos de Mazón que reserven una quantitat “ínfima” per a la Ronda Oest

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Patricia Puerta, assenyala que l’alcaldessa de Castelló “ha quedat en evidència en vendre’ns durant tots aquests mesos reunions amb la consellera d’Infraestructures, la castellonenca Salomé Pradas, per a impulsar els projectes de la ciutat “i veure ara en els pressupostos una almoina de 75.000 euros per a aquest vial”.

Els pressupostos dissenyats per la Generalitat Valenciana per a la ciutat de Castelló en 2024 “ens han deixat una cosa clara: la nul·la capacitat d’influència de l’alcaldessa, Begoña Carrasco, a qui el seu amic Carlos Mazón ha deixat en ridícul en donar l’esquena als projectes de futur del municipi”. Així ho ha assenyalat la portaveu del Grup Municipal Socialista, Patricia Puerta, després de conéixer uns comptes que “menystenen un projecte clau com és la Ronda Oest per a culminar la circumval·lació de la ciutat”.

Porta recorda que des de l’Acord de Fadrell i el Botànic s’ha treballat durant tots aquests anys en el desenvolupament de la Ronda Oest, “una densa tramitació que aquest mateix estiu ja comptava amb l’adjudicació de la redacció del projecte, després de la seua licitació al març de 2023”, pendent del següent pas, que era reflectir en els comptes autonòmics un pressupost ja elevat per a començar les obres en 2024. Lamentablement, la previsió de la Generalitat Valenciana per a la Ronda Oest “s’ha quedat en tot just 75.000 euros, que no serviran per a pràcticament res, la qual cosa reflecteix la trista capacitat de Carrasco per fer-se sentir a València”.

La portaveu socialista recorda en aquest sentit la “propaganda que ens ha venut des del passat 17 de juny”, data de la investidura de Begoña Carrasco com a alcaldessa , fins a l’actualitat. Així, el passat 24 de juliol “ens van mostrar amb tot luxe de detalls una reunió de Carrasco amb la qual fins va ser regidora popular, Salomé Pradas, nomenada ja eixe dia com a consellera d’Infraestructures”.

En eixa trobada,“van donar a entendre que s’estava treballant a activar inversions per a la ciutat, deixant patent la sort que tenia l’ajuntament amb la influència davant Mazón d’aquestes dues insignes castellonenques”. En la nota oficial, Carrasco es va aventurar a dir la següent frase respecte a la Ronda Oest: “En l’actualitat necessitem que els pressupostos de la Generalitat Valenciana incloguen una partida suficient perquè les obres puguen començar perquè, en els comptes d’aquest any només s’inclouen 50.000 euros per a una actuació pròxima als 40 milions d’euros amb càrrec al Govern autonòmic”.

Després Carrasco es va fer la foto amb el mateix president de la Generalitat, Carlos Mazón, de visita a l’ajuntament el 2 d’agost. «Ací l’alcaldessa va estar sublim en recordar-li a Mazón la reunió amb Salomé Pradas,‘que sent de Castelló coneix com ningú les necessitats de la capital’, segons va assenyalar orgullosa Carrasco”.

La portaveu socialista apunta que «podríem continuar fent un recorregut per aquest festival de la propaganda i el fum del PP, però crec que ja tenim exemples més que suficients de l’absolut fracàs de l’alcaldessa de Castelló i de la pròpia consellera, a les quals li han donat amb la porta en els nassos en reservar només 75.000 euros per a 2024, una quantitat que demostra el poc o res que avançarà la Ronda Oest i la importància que li dona Mazón a Castelló».

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes