Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

Begoña Carrasco reconeix que ha ocultat dades en la seua declaració de béns però continua mentint en negar-se a assumir que ha de publicar tot el que va ingressar en 2022”

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Patricia Puerta, assenyala que “les declaracions ahir de Begoña Carrasco als mitjans de comunicació ens continuen generant estupor, perquè manté la mentida que en estar en excedència del seu treball com a lletrada des de gener de 2023 no ingressa res, quan la seua pròpia secretària general ha deixat clar que ha de publicar tot el que va cobrar en 2022”

Puerta li respon que “no val amb mostrar la seua renda en el pròxim ple, que no la volem, sinó que publique en el portal de l’ajuntament, com hem fets els 26 regidors i regidores restants, tot el que va cobrar l’any passat, en aquest cas com a lletrada de l’Oficina d’Assistència a les Víctimes del Delicte de la Generalitat”

“Begoña Carrasco mentix cada vegada que parla i riu en la cara de tota la ciutadania, perquè és incapaç de dir la veritat per a ocultar-nos a tots i totes què va cobrar durant l’any passat com a lletrada de l’Oficina d’Assistència a les Víctimes del Delicte de la Generalitat”. L’última “falsedat”, segons assenyala la portaveu del Grup Municipal Socialista, “la va soltar ahir l’alcaldessa de Castelló als mitjans de comunicació en un acte públic, tirant pilotes fora, atacant al PSPV pel fet de fiscalitzar les seues actuacions i mantenint les seues mentides”.

Carrasco, segons ha recollit hui la premsa, ha tornat a dir que va sol·licitar una excedència al gener de 2023 i per això només va percebre ingressos com a regidora de gener a juny d’enguany. “Què és el que no entén l’alcaldessa de Castelló del procediment, o és que presa a la ciutadania com a ignorants”, es pregunta Patricia Puerta.

Des del Grup Municipal Socialista “tornem a explicar-li’l, encara que ja sabem que no li fa falta perquè sap que esmente més que parla i només ho fa per a ocultar els seus ingressos”. La web municipal de l’ajuntament té un apartat en el qual els 27 regidors i regidores actuals, entre els quals està Begoña Carrasco, han de publicar els ingressos nets percebuts DURANT L’EXERCICI ANTERIOR al de la presa de possessió “que vam fer tots el passat 17 de juny de 2023”.

Begoña Carrasco “ha publicat tot el que va percebre com a portaveu del PP durant 2022, això és, 28.806,09, però res del seu altre treball”. Per això, “si dona eixes dades referides A L’EXERCICI ANTERIOR com portaveu popular, com és possible que continue mentint als ciutadans, a la premsa i al ple amb el mantra que està d’excedència des de gener de 2023? Ja està bé de prendre el pèl a tothom”.

Menyspreu cap a la pròpia secretària general de l’Ajuntament
Un altre dels aspectes “més greus de tota aquesta situació és el menyspreu que fa cap a la pròpia secretària general de l’Ajuntament de Castelló, des d’on se’ns ha contestat de manera oficial que tots els edils han de presentar declaració de béns DE L’ANY 2022, mentre la senyora Carrasco va tornar a dir ahir mateix que ‘em va dir la secretària que no feia falta l’any anterior’, com recullen hui alguns mitjans”. “Ja n’hi ha prou d’excuses i de ficar als tècnics de la casa per mitjà”, afig Puerta.

Sobre la seua proposta de mostrar en el pròxim ple la seua declaració de la renda, Patricia Puerta ha insistit que “ens és igual el que va presentar a Hisenda, ningú li està demanant això, però Begoña Carrasco és una experta a embullar per a no fer el que toca: dir tot el que va cobrar en 2022, però és clar que no vol perquè oculta alguna cosa”, conclou la portaveu socialista, qui assenyala que “per descomptat no ens interessa res buscar en la seua vida, com es queixa, sinó que demanem únicament que siga transparent, més que res perquè és l’alcaldessa de la ciutat, i que no mentisca”.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes