Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

El PSPV reclama a Ortolá que atenga les queixes veïnals davant els últims actes vandàlics en el grup Perpetuo Socorro de Castelló i reforce la vigilància policial en el barri

El Grup Municipal Socialista ha reclamat a Antonio Ortolá, responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló,que reforça la presència policial en el grup Perpetuo Socorro de la capital després de la “preocupació” traslladada pels veïns i veïnes del barri davant l’augment d’actes vandàlics durant el mes d’octubre.

La regidora socialista Anunciación Lainez ha reclamat a l’equip de govern “que prenga cartes en l’assumpte, perquè els residents ens han comentat incidents en la via pública com la presència de menors fent fogueres al carrer, amb el perill que suposa això, no sols per la possibilitat de provocar algun incendi, sinó per produir-se danys personals”.

El PSPV ja va donar trasllat d’esta situació dimarts passat 10 d’octubre en la Comissió d’Estudi Ciutadania, Participació i Seguretat del consistori, sobretot arran dels primers incidents registrats una setmana abans. Antonio Ortolá, en reiterar la pregunta el Grup Socialista en la comissió d’este dilluns 16 d’octubre, “es va limitar a dir-nos que cada vegada que telefonen a la Policia Local acudeix una patrulla al barri, cosa que per descomptat entenem que és l’habitual i que no suposa cap mesura afegida nova per a reforçar la seguretat ciutadana”, comenta Anunciación Lainez.

La regidora socialista acusa l’edil de la ultradreta de “vendre fum i comprometre’s a actuacions que no és capaç d’atendre”. Es refereix en este sentit al comunicat emés des de l’ajuntament el passat 19 de setembre, on Antonio Ortolá, que és a més, tinent alcalde del Districte Sud, va assegurar, en una visita precisament a Perpetuo Socorro, que anava a prestar ‘especial atenció a la situació de seguretat’ i va comprometre ‘a treballar en això per a prendre les mesures necessàries que garantisquen la seguretat en la zona’.

Unes declaracions, com comenta Anunciación Lainez, “que són meres paraules al vent, perquè quan ha tingut la primera oportunitat d’atendre les necessitats del veïnat, es nega a reforçar la vigilància en Perpetu Socors”. El problema, segons assenyala Lainez, “és extensible a la pròpia alcaldessa, Begoña Carrasco, que aprofita qualsevol acte institucional per a fer un míting polític sobre seguretat ciutadana i anunciar policia en els barris, però que de moment sembla que té altres prioritats com canviar el topònim de la ciutat”.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes