Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

El PSPV enlletgeix a Begoña Carrasco que s’apropie de la creació de noves places de Policia Local impulsada perl’Acord de Fadrell i les anuncie com a gestió seua

La regidora socialista Anunciació Lainez li recorda a l’alcaldessa que els tres nous agents presentats ahir formen part de les bases per a la provisió en propietat d’un total de 10 impulsades pel govern municipal d’Amparo Marco al juny de 2022 .

L’alcaldessa de Castelló “fa de la demagògia i la mentida la base de la seua gestió, perquè ens sembla bé que presente a nous agents que s’incorporen a la Policia Local, però el que no admetem és que li prenga el ple a la ciutadania parlant de la gran gestió de PP i Vox quan són places conseqüència del procés impulsat pel PSPV en l’Acord de Fadrell fa més d’un any”.

La regidora socialista Anunciació Lainez, responsable el grup municipal de l’àrea de Seguretat, es refereix així “al bombo i platet amb el qual salen diàriament venent accions que no són seues, perquè ens sembla bé que es presenten públicament les novetats, però el desvergonyiment que tenen en assenyalar que és gràcies a la seua gestió és lamentable”.

Lainez es refereix al comunicat emés per l’ajuntament ahir dimarts 3 d’octubre, on s’adonava de la benvinguda de l’alcaldessa a tres nous agents de Policia Local. En la nota, Begoña Carrasco assenyalava textualment que ‘la prioritat d’aquest govern municipal és la seguretat i hui el vam demostrar amb les primeres incorporacions que fa aquest equip de govern. El nostre compromís és continuar augmentant la plantilla de la Policia Local, adaptant-la a la nova realitat amb més agents al carrer’.

L’edil socialista recorda en aquest sentit que la Junta de Govern Local del 30 de juny de 2022, integrada pels representants de PSPV, Compromís i Podem-Esquerra Unida, va aprovar les denominades ‘bases generals per a la provisió en propietat de 10 places d’agent de policia local”, publicades en el BOP del 16 de juliol d’aqueix any. Amb això, “els tres agents presentats ahir formen part d’aqueix procés, de la mateixa manera que, probablement, en breu s’incorporaran els set restants”, explica Lainez.

Per a l’edil socialista, “el mínim que se li pot demanar a una alcaldessa és que siga lleial amb la institució i respectuosa amb la realitat, i no vendre que ‘demostren’ el seu compromís amb la seguretat ciutadana amb tres incorporacions “que són fruit del treball de l’anterior corporació”.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes