Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

El PSPV-PSOE de Castelló presenta un pla estratègic per a recuperar l’alcaldia en 2027

Renau: “Posarem en marxa un projecte per a tornar a tindre la confiança de la ciutadania i recuperar així l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals. Castelló es mereix un govern progressista enfocat en les persones, en la senda de les polítiques desenvolupades per Pedro Sánchez”

L’executiva municipal del PSPV-PSOE de Castelló al complet ha donat el tret d’eixida al present curs polític amb una reunió que s’ha centrat en establir els pilars d’un ambiciós pla de treball que es desenvoluparà al llarg de la legislatura.

El Secretari General, Germán Renau, va presentar dilluns passat un pla estratègic orientat a la interlocució constant amb la ciutadania castellonenca i que integra les àrees d’Agenda social, Associacionisme i Societat Civil, Participació Ciutadana i Coordinació Política i Institucional.

D’aquesta manera, el PSPV-PSOE pretén “recuperar la confiança de la ciutadania i poder continuar desplegant polítiques centrades en les persones, com les desenvolupades pel govern de Pedro Sánchez”, segons paraules del Secretari General, Germán Renau: “Treballarem des de la proximitat per a poder recollir les preocupacions dels castellonencs i ser capaços de donar-los resposta. Volem posar en valor el treball dels governs socialistes municipal, autonòmic i nacional que en dues legislatures han posat a Castelló en el mapa del progrés i han fet que la nostra ciutat siga més amable per a tota la ciutadania. Castelló és hui més sostenible, integradora, feminista i respectuosa. Per això, no permetrem que l’actual govern conservador done ni un pas arrere en tot l’aconseguit”, ha afegit.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes