Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

El PSPV acusa a Begoña Carrasco d’incomplir els estatuts en nomenar com a membres de la Junta de Festes de Castelló a càrrecs d’altres entitats festeres de la ciutat

Els representants socialistes en el Consell Rector del dijous li pregunten a la regidora Noelia Selma per “una situació de frau dels estatuts” i exigeixen que se cesse els afectats per incompatibilitat

El PSPV apunta fins i tot a la presidenta de la Junta de Festes Noelia Selma, en constar com a secretària d’una gaiata de la ciutat.

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Castelló ha reclamat a la presidenta del Patronat Municipal de Festes, Noelia Selma, que “emeta un decret de cessament de totes les persones que han nomenat com a membres de la Junta de Festes que ostenten càrrecs directius en altres entitats festeres de la ciutat en suposar “un frau dels estatuts”.

La petició l’ha realitzada la representació socialista en el Consell Rector celebrat dijous passat, qui ha acusat l’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, “d’incomplir a la primera oportunitat amb els estatuts després de vendre tots aquests mesos fum sobre els canvis que volia aplicar en les festes”.

El PSPV ha recordat que tant Carrasco com la regidora, Noelia Selma, han declarat de manera contínua que procediran a modificar els estatuts, “tràmit que confiem es faça amb la màxima transparència en el si d’aquest Consell Rector”. Això sí, mentre es produeix aquesta modificació “el mínim que es pot demanar és que siguen escrupolosos amb el compliment dels actuals”.

És per això que “ens sembla del tot irregular que la senyora alcaldessa li permeta a la seua regidora nomenar dit a alguns membres de la Junta de Festes “que es troben en situació de frau, perquè incompleixen de manera clara en apartat 3 de l’article 53”. En concret, el text recull que ‘els membres de la Junta de Festes no podran compatibilitzar la seua condició amb l’acompliment de funcions representatives en qualssevol col·lectius o entitats del món de la festa’.

Després d’aportar el certificat del registre d’associacions, en el qual consten com a càrrecs de diverses entitats festeres d’alguns membres de la Junta, els representants socialistes han reclamat que s’aprove el seu cessament immediat i que s’abstinguen de participar en qualsevol activitat del Patronat com a membres de la Junta fins que s’esmene aquesta incompatibilitat”.

El PSPV insisteix que “destaquem la gran implicació en el món de la festa de tots ells i elles, alguna cosa que en cap moment posem en qüestió, però el que no és de rebut és que la senyora Noelia Selma els col·loque en aquesta situació d’incompatibilitat”. És més, “posats a mirar, caldria veure a la pròpia Selma, presidenta de la Junta de Festes, que continua constant com a secretària d’una gaiata de la ciutat”.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes