Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

PP i VOX incompleixen en seguretat

El BOP va publicar el passat 26 d’agost, en plenes vacances d’estiu i amb poques ganes de donar-li publicitat, la convocatòria per a la provisió en comissió de servei del lloc de comissari/a del cos de la Policia Local. Això sí, una xicoteta ressenya en algun mitjà de comunicació, sense l’autobombo al qual ja ens tenen acostumats.

I és que no els interessava fer-ho perquè això era descobrir l’incompliment del seu propi acord i la promesa feta a la ciutadania, la que PP i Vox van signar, que diu textualment ‘dotació al cos de Policia Local d’una estructura i prefectura estables’. Menteixen, una vegada més, i tornen a utilitzar fórmules que tant criticaven.

L’alcaldessa parla de vacants com si n’hi haguera per desenes, però no és així perquè són vacants ocupades ja. És necessari recordar-li a la ciutadania, i a la senyora Begoña Carrasco, que els efectius d’agents de Policia Local que finalitzen el seu període de formació en l’Institut Valencià de Seguretat Pública (Ivaspe), i aquells que estan pendents de realitzar aquest requisit, seran nomenats funcionaris de carreres gràcies a diverses convocatòries d’ocupació pública que va dur a terme el govern d’Amparo Marco. El nou govern de la dreta i la ultradreta, a més, s’ha trobat amb processos d’estabilització ja finalitzats dels Agents de Mobilitat Urbana (AMU). Però clar, ara eixiran PP i Vox a fer-se la foto i a aprofitar-se de la gestió de l’anterior govern progressista, Begoña Carrasco va enganyar la ciutadania quan es va fer càrrec de l’àrea de Seguretat i Emergències, sabent per endavant que la tenia reservada per a Vox. Mentides, acords i promeses incomplides; molt titular, fotos i menystinc a la Policia Local, amb absència dels seus comandaments en reunions.

En aquests dos mesos i mig de mandat només veiem un consistori inestable, paralitzat, amb baixes de regidors del PP per adjudicació de nous càrrecs i amb un equip de govern provisional, però des del Grup Municipal Socialista vetlarem perquè complisquen amb la ciutadania.

Anun Lainez
Regidora del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Castelló

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes