Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

El PSPV critica a Carrasco per ficar a la ultradreta en el govern, incomplir la seua promesa de no pactar amb Vox i enganyar la ciutadania amb els sous

La portaveu grup municipal socialista, Patricia Puerta, ha assenyalat que l’acord de govern “ens reflecteix l’aixecada de camisa del ple d’ahir, perquè l’estalvi final de les retribucions de l’equip de govern es quedarà en 4.460 euros per al que queda de 2023 ja que, amb les revisions salarials previstes a partir de 2024, tindrem el govern més car de la història de Castelló”

L’alcaldessa de Castelló, la popular Begoña Carrasco, “passarà a la història d’aquesta ciutat per la vergonya que suposa ficar a la ultradreta en el govern municipal, un pacte cuinat a foc lent amb el qual han rigut de les i els castellonencs i 24 hores després d’enganyar la ciutadania amb un suposat estalvi en salaris que és, hui ja més clarament, una pantomima”.

Així ho ha assenyalat la portaveu del grup municipal socialista, Patricia Puerta, qui assegura que el PSPV «estarà alerta per a impedir que la dreta i la ultradreta facen retrocedir a aquesta ciutat, que tant ha avançat a nivell urbanístic, social i ambiental en els 8 anys de governs de les formacions progressistes».

Per a Puerta, «hui la ciutat s’ha despertat amb un pacte entre PP i Vox que ahir ja estava forjat i, encara així, van decidir enganyar-nos a tots i totes en el ple d’organització de l’ajuntament»». Tal com assenyala, «ni un dia ha durat l’argument del PP de l’estalvi en la massa salarial del govern, un estalvi que ara es reduirà en només 4.460 euros en el que queda de 2023, perquè a partir de 2024, amb les revisions salarials pactades ahir per la dreta i la ultradreta, el govern de Carrasco serà el més car de la història d’aquesta ciutat».

L’acord entre PP i Vox, a més, «saca a la llum les mentides de la líder del Partit Popular a la ciutat de Castelló durant els últims mesos, perquè en campanya electoral ja l’escoltem diverses vegades que mai pactaria amb Vox en cas de guanyar les eleccions». Amb això, «veiem ja que poc dura la paraula de l’alcaldessa».

Puerta ha tornat a lamentar el “menyspreu” que està mostrant el PP amb el PSPV, “un menyspreu que fa també a tots els veïns i veïnes que ens ha votat i que han recolzat que es mantinguen les polítiques de progrés de la ciutat”. En aquests 45 dies que porta Begoña Carrasco com a alcaldessa, “el seu únic objectiu ha sigut negociar en secret amb la ultradreta i no tindre’ns en compte per a res a l’hora d’organitzar el funcionament de la casa”.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes