Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

El PSPV critica la “deixadesa absoluta” de la regidora de Festes i Ermites en deixar a les fosques la Magdalena en l’inici de les Nits d’Estiu de l’ermitori

La regidora socialista Pilar Escuder, que denuncia que “no va haver-hi cap membre de l’equip de govern en el concert, qualifica de “lamentable” que la Rondalla Vora Sèquia haguera d’actuar a les fosques

La “deixadesa i imprevisió” de l’equip de govern del Partit Popular va portar anit al fet que el primer concert del cicle Nits d’Estiu en l’ermitori de la Magdalena haguera de realitzar-se “totalment a les fosques”, tal com ha denunciat la regidora socialista Pilar Escuder. L’edil, que va estar com a representant socialista a l’ermitori, ha qualificat de “lamentable la falta d’interés de la regidora de Festes i Ermites, Noelia Selma, primer per no assistir a l’esdeveniment i, per descomptat, per no controlar en absolut el bon desenvolupament del primer concert”.

L’actuació d’ahir corresponia a la Rondalla Vora Sèquia, que havia de començar a les 22.00 hores. Just a aqueixa hora, amb el grup preparat i el públic en el seu lloc, es va apagar la llum de l’ermitori, “deixant a músics i assistents totalment a les fosques, la qual cosa és una falta de respecte absoluta per part de la senyora Selma, que en un acte tan senzill com és donar avís perquè la llum no s’apague ha mostrat que l’única que està fosques és ella”, assenyala Pilar Escuder.

La regidora socialista assenyala que la contractació de l’empresa encarregada d’organitzar el cicle de concerts va ser desenvolupada per l’anterior equip de govern, “però per descomptat no pot imputar-nos la senyora regidora ara el problema d’ahir, perquè és ella, com a regidora d’Ermites, la responsable”. Pilar Escuder, en aquest sentit, assegura que és “vergonyós que des del PP busquen culpar a uns altres, quan el que havien d’haver fet és demanar disculpes i assumir la seua falta de respecte amb la rondalla i amb el públic que va pujar a l’ermitori”.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes