Skip to content
Castellano

Valencià

Segueix-nos!

El PSPV acusa a Begoña Carrasco de prioritzar les decisions de partit del PP i repartir-se butaques enfront de l’organització de l’Ajuntament de Castelló”

La portaveu socialista, Patricia Puerta, acusa l’alcaldessa de “preocupar-se només per negociar d’amagat el pacte amb la ultradreta, repartir-se càrrecs i retardar fins a l’últim moment, sense negociar res amb el principal partit en l’oposició, el ple per a definir el funcionament del consistori

La portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta, ha denunciat que “més d’un mes després de la investidura com a alcaldessa de Begoña Carrasco veiem que el primer ple que ha convocat és, únicament, per a constatar el repartiment de butaques i càrrecs dels representants del PP enfront de la necessària organització del funcionament del consistori”.

El ple extraordinari i urgent celebrat aquest matí només tenia un punt, el de presa de coneixement de la renúncia de Salomé Pradas al càrrec de regidora, una sessió plenària en la qual únicament es votava la urgència i que ha comptat amb l’abstenció del grup socialista.

En la seua intervenció, la portaveu socialista, Patricia Puerta, ha explicat l’abstenció del PSPV en la votació de la urgència del ple perquè “per a nosaltres la urgència era convocar una sessió plenària d’organització, no el cobrir butaques”. En aquest sentit, Puerta ha assenyalat que per a Carrasco és més urgent el repartiment de càrrecs en el PP que funcione l’ajuntament correctament”.

Tal com ha recordat la portaveu del grup municipal socialista, “portem més d’un mes paralitzats”, la qual cosa provoca que l’alcaldessa de la dreta “no permeta a l’oposició fiscalitzar”. Per al PSPV, “el realment urgent és acabar amb la inactivitat d’aquest ajuntament i convocar el ple d’organització”.

Patricia Puerta recalca que “des de la investidura de la senyora Carrasco el passat 17 de juny han menystingut a l’oposició i s’han reunit en secret amb Vox per a tancar el pacte amb la ultradreta, un pacte que molt ens temem acabarà amb els avanços socials que ha aconseguit la ciutat durant els últims 8 anys gràcies a les forces progressistes”.

Comparteix aquesta notícia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visita'ns en les nostres xarxes