Saltar al contenido

Castellano

Valencià

¡Síguenos!

Marco impulsarà inversions estratègiques per a reforçar el turisme a Castelló

La candidata a la reelecció destaca la remodelació de l’avinguda Ferrandis Salvador, la millora del Pinar, el Museu de la Mar i ‘Escala a Castelló’ com a eixos de dinamització turística

La candidata a revalidar l’alcaldia de Castelló, Amparo Marco, impulsarà el turisme amb petjada verda i cultura marinera per a reforçar Castelló com a destí sostenible i aprofitar el gran potencial turístic i cultural de la ciutat. “Castelló té un patrimoni natural excepcional que continuarem potenciant amb actuacions com la remodelació de l’avinguda Ferrandis Salvador, la millora i condicionament del Pinar o el Museu de la Mar, que reforçaran l’impuls al turisme sostenible pel qual hem estat treballant els últims huit anys”, ha explicat l’alcaldessa i candidata a la reelecció en les municipals del pròxim 28 de maig.

“Els plans de sostenibilitat turística en destí que impulsa Europa van dirigits a fomentar aquest turisme verd a les ciutats i a Castelló hem aconseguit captar més de 2,4 milions d’euros de fons europeus emmarcats en aquests programes per a la remodelació de l’avinguda Ferrandis Salvador. Un passeig marítim que transformarem en un eix turístic i de gaudi ciutadà”, ha assegurat Marco. “També de la mà d’Europa s’invertiran a Castelló altres 700.000 euros per a la millora i condicionament del Pinar, per a revitalitzar el cor verd del Grau, perquè continuem desenvolupant accions destinades a la consolidació i promoció d’entorns que propicien estils de vida saludable”, ha apuntat la socialista.

Una altra de les accions que reforçarà el coneixement de la cultura marinera i la identitat del Grau serà el nou Museu de la Mar, que ampliarà la seua oferta cultural i recursos amb unes instal·lacions de referència que ocuparan un espai en l’antiga Comandància de Marina.

“I en aquesta línia de dinamització turística sostenible continuarà cobrant protagonisme Escala a Castelló, un esdeveniment que ens ha convertit en referents dels festivals mariners després de sis edicions i que continuarem impulsant”, ha ressaltat la candidata del PSPV-PSOE. Una iniciativa que està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en incorporar l’objectiu 14 de conservació i utilització sostenible dels oceans, les mars i els recursos marins i que, a més, està patrocinada per la Unesco pel seu compromís amb la recuperació de les tradicions marineres.

“Els socialistes treballem per a continuar construint Castelló en positiu i avançar així cap a un model turístic més sostenible, saludable i respectuós amb el medi ambient i amb les tradicions marineres que aprofite tot el potencial d’una ciutat mediterrània com la nostra”, ha ressaltat Marco.

La candidata a la reelecció també ha recordat “la clara aposta i el treball constant per millorar l’oferta i els serveis turístics que ens ha permés aconseguir recentment la denominació com a Municipi Turístic d’Excel·lència. Un reconeixement que volem consolidar i que avala les polítiques progressistes en matèria turística”, ha incidit la socialista.

Castelló, 15 de maig de 2023

Marco impulsará inversiones estratégicas para reforzar el turismo en Castelló

La candidata a la reelección destaca la remodelación de la avenida Ferrandis Salvador, la mejora del Pinar, el Museu de la Mar y ‘Escala a Castelló’ como ejes de dinamización turística

La candidata a revalidar la alcaldía de Castelló, Amparo Marco, impulsará el turismo con huella verde y cultura marinera para reforzar Castelló como destino sostenible y aprovechar el gran potencial turístico y cultural de la ciudad. “Castelló tiene un patrimonio natural excepcional que vamos a seguir potenciando con actuaciones como la remodelación de la avenida Ferrandis Salvador, la mejora y acondicionamiento del Pinar o el Museo de la Mar, que reforzarán el impulso al turismo sostenible por el que hemos estado trabajando los últimos ocho años”, ha explicado la alcaldesa y candidata a la reelección en las municipales del próximo 28 de mayo.

“Los planes de sostenibilidad turística en destino que impulsa Europa van dirigidos a fomentar este turismo verde en las ciudades y en Castelló hemos conseguido captar más de 2,4 millones de euros de fondos europeos enmarcados en estos programas para la remodelación de la avenida Ferrandis Salvador. Un paseo marítimo que transformaremos en un eje turístico y de disfrute ciudadano”, ha asegurado Marco. “También de la mano de Europa se invertirán en Castelló otros 700.000 euros para la mejora y acondicionamiento del Pinar, para revitalizar el corazón verde del Grau, porque seguimos desarrollando acciones destinadas a la consolidación y promoción de entornos que propicien estilos de vida saludable”, ha apuntado la socialista.

Otra de las acciones que reforzará el conocimiento de la cultura marinera y la identidad del Grau será el nuevo Museo de la Mar, que ampliará su oferta cultural y recursos con unas instalaciones de referencia que ocuparán un espacio en la antigua Comandancia de Marina.

“Y en esta línea de dinamización turística sostenible seguirá cobrando protagonismo Escala a Castelló, un evento que nos ha convertido en referentes de los festivales marineros tras seis ediciones y que seguiremos impulsando”, ha resaltado la candidata del PSPV-PSOE. Una iniciativa que está alineada con los Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS), al incorporar el objetivo 14 de conservación y utilización sostenible de los océanos, los mares y los recursos marinos y que, además, está patrocinada por la Unesco por su compromiso con la recuperación de las tradiciones marineras.

“Los socialistas trabajamos para seguir construyendo Castelló en positivo y avanzar así hacia un modelo turístico más sostenible, saludable y respetuoso con el medio ambiente y con las tradiciones marineras que aproveche todo el potencial de una ciudad mediterránea como la nuestra”, ha resaltado Marco.

La candidata a la reelección también ha recordado “la clara apuesta y el trabajo constante por mejorar la oferta y los servicios turísticos que nos ha permitido conseguir recientemente la denominación como Municipio Turístico de Excelencia. Un reconocimiento que queremos consolidar y que avala las políticas progresistas en materia turística”, ha incidido la socialista.

Castelló, 15 de mayo de 2023

Comparte esta noticia Twitter Facebook
Copiar Link
Email Imprimir

RRSS

Visítanos en nuestras redes